Over Nera Vastgoed

De filosofie en werkwijze van Nera Vastgoed laat zich omschrijven als het toevoegen van waarde aan haar projecten en diensten door een ‘no nonsence’ en ‘hands on’ benadering met persoonlijke contacten naar betrokken partijen. De organisatie, sinds 2007 actief, is gezien zijn omvang en werkwijze uiterst slagvaardig en laagdrempelig waardoor relaties het gevoel krijgen onderdeel van het team te zijn. Maatwerk in projecten en diensten maakt het mogelijk om die wezenlijke eigenschap te ontwikkelen: het toevoegen van waarde.

De opleiding en jarenlange ervaring van de directie en medewerkers van Nera Vastgoed staan borg voor een gedegen en breed scala aan kwaliteiten die nodig zijn om de soms lastige ontwikkelingsprojecten en vastgoedvraagstukken tot een goed einde te brengen. Hierbij gesteund door haar partners en externe relaties.

Highlights

12 jaar bestaan 5 medewerkers
38 miljoen belegd vermogen 6 beleggingen
26 huurders 9 ontwikkelingsprojecten

Projectontwikkeling

Het ontwikkelen van vastgoedprojecten in de woning- en commerciële sector. Deze ontwikkelingsactiviteiten zetten we uit in Nederland en emerging markets. De ontwikkelingsactiviteiten worden zowel zelfstandig ondernomen alsmede tezamen met partners (joint ventures).

Vastgoedbeheer

Het verzorgen van diensten op commercieel, technisch, juridisch en organisatorisch vlak ten behoeve van professionele en particuliere cliënten. Daarnaast levert Nera Vastgoed bestuurlijke, secretariële en administratieve ondersteuning voor vastgoedprojecten en vastgoedfondsen.

Vastgoedadvies

Het verstrekken van adviezen ten aanzien van tactische aspecten van vastgoed, vastgoedontwikkelingen en vastgoedbeleggingen. Tevens worden ontwikkelings- en/of beleggingsproposities beoordeeld op hun haalbaarheid, worden vastgoedportefeuilles doorgelicht en vind begeleiding van huur en aan/verkoop transacties plaats.

Drs. Ing. P. Van Zwet (Directie)

Peter van Zwet (1975) heeft na zijn studie bouwkunde in Den Haag bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nyenrode met financieel management als specialisatie.

Hij werkte als asset manager Europa bij Euro American Investors Group BV en was daar verantwoordelijk voor zowel Nederlandse als Europese ontwikkelings- en beleggingsprojecten. Tevens is hij property manager geweest bij Jones Lang Lasalle Vastgoedmanagement BV, in welke hoedanigheid hij verantwoordelijk was voor institutionele vastgoedbeleggers, waaronder Bouwfonds Asset management BV en Achmea Vastgoed BV.

Van Zwet is naast (statutair) bestuurder van Nera Vastgoed BV, tevens bestuurder van Refund Capital BV en Petarc Invest BV.

linkin

Drs. M.J. Gieling MRE (Directie)

Marc Gieling (1968) heeft na het afronden van zijn studie financiële bedrijfseconomie in 1995 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam brede ervaring opgedaan in de vastgoedbeleggingswereld. Hij is ondermeer werkzaam geweest bij Euro American Investors Group BV, een aanbieder van vastgoedbeleggingen en -ontwikkelingen in Den Haag en was hij beheerder (statutair bestuurder) van het Woon Winkel Fonds, het beursgenoteerde Vastgoed Mixfonds en het Global Multi Asset Fund.

In 2001 voltooide Gieling de postdoctorale opleiding Master of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam. Gieling is naast (statutair) bestuurder van Nera Vastgoed BV, tevens bestuurder van Refund Capital BV en Petarc Invest BV.

linkin


A. Abresch – van der Heide

Arjenne, sinds 1 januari 2007 in dienst bij Nera Vastgoed, legt zich binnen de organisatie toe op de coördinatie van interne bedrijfsprocessen (office management). Daarnaast coördineert Arjenne de marketingactiviteiten zoals de website, de corporate identity en bedrijfsevenementen en verzorgt zij de eerstelijns ondersteuning in het vastgoedbeheer van de vastgoedbeleggingen.

facebooklinkin

Ing. M. Tekin

Mukaddes legt zich binnen de organisatie toe op de begeleiding van ontwikkelingstrajecten voor diverse projecten alsmede het beheer van de beleggingsportefeuille in brede zin. Na haar studie bouwtechnische bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam startte Mukaddes haar loopbaan bij BAM Utiliteitsbouw en Jones Lang LaSalle in Amsterdam waar zij brede ervaring heeft opgedaan in de advisering van eigenaren en gebruikers van onroerend goed alsmede het commercieel en technische beheer van onroerend goed.


Drs. R.M. Weisz FRICS

Robert Weisz (1950) studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Universiteit van Rotterdam en heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggen. Naast zijn werkzaamheden als directeur bij vastgoedbeleggingsgroep Timevest BV in Amsterdam, is hij onder meer gastdocent aan de postdoctorale opleiding van de Amsterdam School of Real Estate. Tevens is de heer Weisz lid van de Vastgoedadviesraad van Bank Insinger de Beaufort, Voorzitter van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen en mede-auteur van het boek “Onroerend goed als Belegging”, uit hoofde waarvan hij ook spreker is bij diverse symposia in Nederland en de Verenigde Staten. Tot 2009 was hij als visiting professor ook verbonden aan de TU in Eindhoven (leerstoelgroep Vastgoedbeheer).

De heer Weisz adviseert de onderneming op strategisch en operationeel gebied alsmede op het gebied van aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen en -investeringen.

linkin

T.G.M. Tetteroo

Geboren in Leidschendam staat Do Tetteroo (1957) al ruim 35 jaar verankerd in onroerend goed. Als zoon van een aannemer specialiseerde Do zich in projectontwikkeling, bouwbegeleiding en bouwadvies voor projecten in Den Haag en omstreken met uitstapjes naar Rotterdam en Amsterdam. Naast utiliteitsbouw ontwikkelt en begeleidt Tetteroo met Euraco Projectburo ook binnenstedelijke woningprojecten. Vanaf het prille begin werken Tetteroo en Nera Vastgoed nauw samen bij een aantal projecten waarbij onder gebruikmaking van elkaars expertises projecten tot een succes worden gebracht.

linkin


M. Zemaitis

Mindaugas Zemaitis (1975) studeerde economie aan de Technische Universiteit Gediminas in Vilnius (Litouwen). Hij heeft brede ervaring en kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling in de Baltische Staten. Voordat Zemaitis zijn eigen projectontwikkelingsbedrijf in Vilnius startte (UAB Baltreal Invest) was hij gedurende 7 jaar werkzaam voor de SwedBank waar hij verantwoordelijk was voor de financiering en ontwikkeling van een aantal grote vastgoedprojecten. Naast zijn vastgoedactiviteiten is Zemaitis ook co-partner van een aantal transportbedrijven in Litouwen.

De heer Zemaitis is partner in een aantal Baltische projecten en behartigt onze belangen op lokaal niveau.

facebook

Ing. G. van Nes

Gerko van Nes (1967) voltooide zijn studie bouwkunde in Rotterdam. Hij heeft sindsdien een ruime ervaring als bouwmanager, vastgoedontwikkelaar en procesmanager in vastgoedprojecten opgebouwd. Sinds 2009 is hij eigenaar van Van Nes Vastgoed BV, gevestigd in Dordrecht (www.vnvg.nl). Gerko ziet focus op het rendement van een project als een van zijn belangrijkste kwaliteiten. Een van zijn aandachtsgebieden is transformatie van gebouwen. Omdat hij overtuigd is van het nut en de kansen van het hergebruik van bestaande gebouwen. Gerko wil het optimale uit herontwikkeling, transformatie of revitalisatie halen. Zijn gedegen kennis van bouw- en installatietechniek werkt daarbij in zijn voordeel.

Gerko coördineert en controleert namens Nera Vastgoed de transformatie van een leegstand kantoorgebouw naar 39 appartementen gelegen aan de Spuiboulevard 100 in Dordrecht.

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.